Fire dummeste S Corporation Setup fejl

Jeg ser og hører om en masse dumme S corporation setup fejl.

Nogle af fejlene, der er lavet af iværksættere og investorer forsøger at spare penge på revisorer og advokatsalærer. Og jeg tror, det er okay–omend penny-wise og pund-tåbelige.

Men du ved, hvad virkelig irriterer mig? Nogle af disse fejl — i virkeligheden, de fleste af dem — er lavet af advokater og paralegal tjenester… Fagfolk, der burde vide bedre.

Men nok klynker. Uden yderligere ståhej er her de fire dummeste fejl, som jeg ser folk gøre igen og igen, når det kommer til at oprette en ny S corporation.

Fejl #1: Ikke bruger en LLC

En LLC er næsten altid sted at starte, hvis du ønsker at ende op med en S corporation. Hvorfor? Jeg kan godt lide at fortælle studerende og klienter, LLCs er beslægtet med lite øl. Husk lite øl-reklamer? Samme gode smag men med halv kalorier?

LLCs arbejde gerne, at. LLCs giver dig med alle de samme store ansvar beskyttelse, men de kræver kun halv bureaukrati.

Dette kan synes irrelevant, men LLCs kan foretage et valg at blive behandlet som en S corporation for indkomstskat formål. Acccordingly, du vil bruge en LLC som grundlag for en LLC i næsten alle tilfælde — og ikke en corporation.

Fejl #2: Glemmer udenlandske Corporation registreringsregler

Læs de fristende reklamer for Delaware eller Nevada selskaber? Reklamer lyden ganske god, men de fleste små virksomheder bør ikke bruge out-of-state llcs eller out-of-state selskaber.

Her er hvorfor: Hvis du gør i erhvervslivet i, siger, New York, du ikke vil kunne undgå statslige skatter ved at danne din llc eller corporation i sige, Nevada. Skat og corporation love i din stat vil kræve dig til at registrere din out-of-state, eller udenlandske, llc i de stater, hvor din virksomhed opererer.De samme love vil kræve dig til at betale staten indkomstskat i de stater, hvor du tjener din indkomst.

Et par mere hurtig punkter: store virksomheder kan lide Delaware for en række forskellige årsager — for det meste at skulle med hvor avanceret Delaware chancery domstole er. Men dette gælder for virkelig store virksomheder, som vil anlægge sag i Delaware — ikke mindre virksomheder. Og Nevada tilbyder virksomheder en ingen-indtægt-skattely — men du skal indstille op real business tilstedeværelse dér, med et kontor, medarbejdere, ejendom — hele samlingssted.

Fejl #3: Vælger at blive behandlet som en C Corporation

Længe siden, hvis du ønskede at gøre en LLC til en S corporation — før juli 2004 som jeg husker — du først har haft at gøre det (skattemæssigt) til en C corporation. Du gjorde det ved at indsende noget, der hedder 8832 enhed klassificering valg med IRS servicecenter i Philadelphia. Derefter, når denne enhed klassificering trådte i kraft og LLC blev betragtet som en C corporation, du har lavet et andet valg at have den nye C corporation behandlet som en S corporation. Du gjorde det ved at indgive en anden form kaldet en 2553 med samme IRS servicecenter du vil senere indsende dit corporate afkast med.

Denne to-steps-til-en-S corporation processen var temmelig meget en katastrofe. Heldigvis, IRS endelig kastede sine hænder og sagde, du behøver kun at indsende S valg papir (formular 2553).

Nogle mennesker stadig ønsker at gøre det gamle, desværre. Der er virkelig dum. Den gamle måde virker meget godt. Og i et worst case-scenario, du kan ende med din LLC konverteret til en C corporation men ikke konverteret til en S corporation.

Bemærk: Hvis du foul op en S corporation, ved, at IRS er meget, meget tilgivende. Kan du få en revisor eller advokats hjælp, hvis du får denne problemer, dog.

Fejl #4: Vælger at blive behandlet som en S Corporation for tidligt

Når en virksomhed genererer overskud langt over de beløb, der betales til ejere for lønninger, gemmer en S corporation valg ejerne store penge – nogle gange titusindvis af dollars pr. ejer pr. år.

Men du ikke ønsker at vælger S corporation status for tidligt, hvis du var smart nok til at starte din virksomhed som llc. Dette gælder især, hvis du er den eneste ejer af llc.

Ved at vælge S corporation status, llc skal indgive en dyre corporate afkast, har brug for at begynde at gøre løn – selvom den eneste medarbejder er ejer, og kan være nødvendigt at betale ekstra lønskatter som 6,2% føderale arbejdsløshed skat. (Denne afgift opkræves på den første $7.000 for løn udbetalt til hver medarbejder).

Vent, indtil din virksomhed er rentabel at vælge S status for din llc. Du tålmodighed vil kunne betale sig på to måder: enklere regnskab og billigere selvangivelser.

One Comment

  1. Svar
    froleprotrem september 23, 2020

    I appreciate, cause I found exactly what I was looking for. You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.