Det betaler sig at være et es

Jan 1st 2005 ankommer en ny online betaling processor og rigdom-bygning system på internettet. Payace’s CEO Pedro Dispenza venligt tog tid ud til at besvare nogle spørgsmål om denne nye service. Interviewet af Bryan lille 2004
[Bryan] Pedro, PayAce – en anden online betaling processor? Behøver online-Fællesskabet en anden elektronisk betalingssystem?
[Pedro] Jeg mener, at med antallet af mennesker dagligt få adgang til internettet, der vil være plads til mange lignende tjenesteudbydere, ligesom der er mange forskellige banker i den virkelige verden.
[Bryan] I en nøddeskal, kan du give en kort oversigt over hvad PayAce systemet kan tilbyde enkeltpersoner, andre betalingsprocessorer kan ikke?
[Pedro] Vi er virkeligt internationalt, har ingen grænser giver således den enkelte adgang til hele verden.
[Bryan] Hvad kan PayAce tilbyde til de handlende, der er interesseret i dette system?
[Pedro] Med multivaluta support tilbyder vi, den utrolige række betalinger metoder til at finansiere en konto og med et internationalt publikum, vil købmænd øge deres salg.
[Bryan] Der er en masse konkurrence derude. Hvordan tror du, du vil billetpris?
[Pedro] Vi mener, at ved at tilbyde et meget attraktivt partnerprogram, mennesker over hele verden vil tilskynde deres venner og familie til at deltage i PayAce.
[Bryan] Den officielle lancering dato er 1 Jan 2005 endnu du er at acceptere medlemmer allerede. Jeg tror, dette er den tidligste åbning i en ny online-forretning jeg nogensinde har set. Nogen særlig grund til dette?
[Pedro] Vi er dybest set at fremme forretningsmuligheder i stedet for vores tjenester. Når vores program startes, vi forventer at have løst spørgsmålet om, hvad der kommer først, hønen eller ægget? Fordi vi vil have 100.000 medlemmer af denne dato det vil være noget problem at tiltrække handlende til at understøtte vores system og derefter når vi har handlende vil vi ikke have svært ved at tiltrække hundreder af tusinder af nye medlemmer, der er interesseret i vores ydelser.
[Bryan] PayAce har sat til salg, de øverste positioner i selskabets provision struktur til hvem ønsker dem. Disse positioner er meget lukrative og normalt forbeholdt virksomheden selv. Hvad er din ræsonnementet bag dette skridt?
[Pedro] Vi er en privat virksomhed, og for at forblive et privat selskab uden ekstern kontrol eller indflydelse, vi har besluttet at få de nødvendige midler til denne handling ved at sælge ud af topplaceringerne. Nu vi behandler kun for medlemmer og os alle deler de samme interesse – kvalitetsservice og resterende indkomst.
[Bryan] Virksomheden deponering hundrede Dollars til kontoen for den, der joinforbinder op. Jeg kan se en masse mennesker føler en smule tvivlende til dette og spørge ‘Hvad er fangsten?’ Hvordan kan du evt bære sådan generøsitet?
[Pedro] ‘catch’ er det, og det vil være en del af de vilkår og bestemmelser, som vi vil offentliggøre på vores hjemmeside inden for de næste par dage. De $100 vil blive udbetalt over en periode på 5 år (60 måneder) 59 x$ 1,65 + 1 x$ 2,65. For at være berettiget til den månedlige betaling, bør man i det mindste logge ind på deres konto én gang pr. måned. Vi forventer at få mange medlemmer, der vil også være loyale medlemmer (i mindst 5 år).
[Bryan] Hvad gjorde du beslutter dig for at starte denne virksomhed? Hvad var din inspiration eller motivation?
[Pedro] Seks år siden jeg startede en virksomhed, der sælger betalingskort. Tre år senere begyndte jeg en IT-virksomhed med det formål at udvikle virtuelle betalingstjenester forbundet med betalingskort.
[Bryan] Hvad har været din største udfordringer/forhindringer så langt? Hvordan du overvinde dem?
[Pedro] Vores vigtigste hindringer i år var banker og udbydere af betalingskort. Med verden ændrer sig hele tiden, især efter tragedien i 9/11, har vi stået over for mange situationer med kort programmer annulleres. For at eliminere dette problem, har vi udvidet vores forbindelser med finansielle institutioner. Vi kan nu fremme kort fra syv forskellige banker. Den anden store hurdle har været markedsføring af vores tjenester. Vi mener at have løse dette ved at lancere PayAce længe før det bliver aktiv.
[Bryan] Hvad er den mindst foretrukne del af kører denne virksomhed?
[Pedro] Jeg kan ikke tænke på en.
[Bryan] Har du en favorit del?
[Pedro] Jeg oplever en masse glæde og spænding fra den utrolige feedback, vi modtager fra vores medlemmer. VIP-programmet har fremsat mange afsat, loyale og engagerede enkeltpersoner, der har sat deres håb og tro for en bedre fremtid i PayAce. Det er min udfordring til at opfylde deres drømme.
[Bryan] Jeg ved på nuværende tidspunkt af starter en ny tjeneste som dette at du skal være ekstremt travlt. Jeg vil gerne takke dem for at tage sig tid til at gøre dette interview.
[Pedro] Intet problem, det var mig en fornøjelse.
Interesseret i PayAce? Du kan tjekke Internets kun private betaling og rigdom-bygning system på:

One Comment

  1. Svar
    frolep rotrem september 23, 2020

    I love what you guys tend to be up too. This sort of clever work and coverage! Keep up the very good works guys I’ve incorporated you guys to my personal blogroll.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.